Yhteystiedot

Matti Hökkä
90500 OULU
p. 0400 583912
matti.hokka
@mail.suomi.net

Uusimmat kirjoitukset

Mikä sinulle on totta?

Share |

Torstai 24.3.2011 klo 9:32


Kun aamulla avaat radion tai television eteesi tulvahtavat tapahtumat maailmalta. Kuulet uutisia maanjäristyksistä, sodista ja kaikenlaisista onnettomuuksista. Tätä jatkuu koko pitkän päivän ja illan jos vain pidät vastaanottimet avoimena ja seuraat uutisia.

Seuraatko myös toisen maailman tapahtumia yhtä intensiivisesti. Sen maailman joka on sisälläsi. Myös siellä tapahtuu kaiken aikaa ja monenlaista. Kuinka tietoinen olet tästä maailmasta? Kuinka paljon tiedät tämän maailman tapahtumista ja lainalaisuuksista miksi siellä mitäkin tapahtuu?

Kumpi maailma sinulle on todellisempi? Kummasta maailmasta olet tietoisempi? Kumman maailman tapahtumat ovat sinulle tärkeimpiä onnellisuutesi kannalta? Voitko olla kanssani samaa mieltä siitä, että se mitä koet ulkomaailmassasi on vain sisäisen maailmasi heijastusta - eikä toisinpäin. Jos sisäinen maailmasi on järjestyksessä myös ulkoinen  maailmasi on kohdallaan, riippumatta siitä mitä ulkomaailmassa tapahtuu kaiken aikaa.

Mikä sinulle on totta elämässäsi? Mitkä asiat sinulle ovat totta? Ovatko uskomuksesikin sinulle totta. Huomaa, että uskomus on asia jota sinä pidät totena. Se ei välttämättä ole ollenkaan totta, saati totuus. Ala löytää elämässäsi se ja sitä mikä on totta ja pysyy totena. Se on jotakin joka on "kovaa kuin kallio ja pysyy paikoillaan vaikka maat järkkyisivät ja talot horjuisivat."

Avainsanat: totta, totuus, uskomus, tosiasia


Kommentit

20.5.2011 9:22  Coach Outlet

All things are difficult before they are easy.

30.5.2011 16:08  Supra Footwear

Thanks for ur post.

31.8.2011 5:59  Moncler Jacket Sale

When utilised accurately, blog commenting is a very helpful lead creation strategy. This piece will disclose ways to implement commenting on blogs to construct your company. You will need to discover the factors below to help you work together with commenting on blogs systematically.

5.9.2011 11:34  Akku Dell Latitude D830

Ala löytää elämässäsi se ja sitä mikä on totta ja pysyy totena. Se on jotakin joka on "kovaa kuin kallio ja pysyy paikoillaan vaikka maat järkkyisivät ja talot horjuisivat.

11.9.2011 3:46  herve leger uk

Your Blog is very good, I like it! Thank you for your sharing!

11.9.2011 4:23  true religion jeans outlet

The worst bankrupt in the world is the man who has lost enthusiasm. Let him lose everything but enthusiasm and he will come through again to success.

21.9.2011 5:05  Canada Goose Coats

Your Blog is very good, I like it! Thank you for your sharing!

24.9.2011 3:32  Canada Goose Parka

The worst bankrupt in the world is the man who has lost enthusiasm. Let him lose everything but enthusiasm and he will come through again to success.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini