Yhteystiedot

Matti Hökkä
90500 OULU
p. 0400 583912
matti.hokka
@mail.suomi.net

Uusimmat kirjoitukset

Mitä sinä tunnet tänään?

Share |

Keskiviikko 12.10.2011 klo 13:14


Oletko ajatellut tarkemmin mistä sinun elämäsi muodostuu. Muodostuuko se siitä onko sinulla töitä vai ei; onko sinulla ystäviä vai ei; onko sää ulkona hyvä vai ei; oletko rikas vai rahaton; nukuitko viime yösi hyvin vai et. Vai - mistä kaikesta elämäsi oikein muodostuukaan.

Väitän, että mikään ei ole niin merkityksellistä kuin se, mitä sinä juuri tällä hetkellä tunnet, sillä elämäsi muodostuu juuri siitä, mitä sinä tunnet nyt. Se, mitä sinä tunnet juuri nyt tarkoittaa sitä, että sitä sinä myös lähetät ulospäin. Siitä sinä puhut, sitä sinä ajattelet, sitä kaikkea sinä itsestäsi annat ja jaat. Jos jaat kielteisyyttä ja kurjuutta siihen samaan hengenvetoon sinä kaipaat ja vaadit rakkautta itsellesi, koska sitä sinä koet itseltäsi puuttuvan.

Miten voisit kokea yhä enemmän hyviä tunteita. Mten voisit saada sitä mitä kaipaat. Ajattele kaikkea sitä mikä on sinulle rakasta. Listaa näitä asioita peräjälkeen niin paljon kuin voit. Puhu siitä mitä rakastat. Ilmennä kaikkea sitä mitä rakastat. Tunne ja koe sitä mitä rakastat. Näin kykenet vähitellen tuntemaan yhä suurempaa rakkautta ja kiitollisuutta niitä asioita kohtaan jotka ovat sinulle rakkaita ja tärkeitä.

Se, mitä tunnet terveyttä, rahaa, työtä, ihmissuhteita tai mitä tahansa elämän osa-aluetta kohtaan, on hyvin tarkka kopio tai heijastus siitä mitä olet antanut suhteessasi niihin. Kaikki elämässäsi riippuu siitä, miltä sinusta tuntuu. Jokainen tekemäsi päätös pohjautuu siihen, mitä tunnet. Tunteesi ovat koko elämäsi ainoa liikkeelle paneva voima.

Kun saat olosi tuntumaan hyvältä, ajatuksesi automaattisesti ovat hyviä. Et voi olla hyvällä tuulella, jos ajatuksesi ovat kielteisiä. Et myöskään voi tuntea oloasi kurjaksi silloin kun ajatuksesi ovat positiivisia. Jos saat tuntumaan olosi hyvältä, sinun ei tarvitse kantaa huolta mistään muusta. Aina kun tunnet olosi hyväksi, voit olla takuuvarma siitä, että lähetät rakkautta ulospäin ja saat varmuudella rakkautta myös takaisin. Näin sinusta on tullut lähde rakkaudelle etkä tule koskaan kokemaan puutetta rakkaudesta tai mistään muustakaan todella tärkeästä elämässäsi.

Avainsanat: tunne, hyvä olo, rauha, rakkkaus


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini