Yhteystiedot

Matti Hökkä
90500 OULU
p. 0400 583912
matti.hokka
@mail.suomi.net

Uusimmat kirjoitukset

Mikä sinulle on totta?

Torstai 24.3.2011 klo 9:32

Kun aamulla avaat radion tai television eteesi tulvahtavat tapahtumat maailmalta. Kuulet uutisia maanjäristyksistä, sodista ja kaikenlaisista onnettomuuksista. Tätä jatkuu koko pitkän päivän ja illan jos vain pidät vastaanottimet avoimena ja seuraat uutisia.

Seuraatko myös toisen maailman tapahtumia yhtä intensiivisesti. Sen maailman joka on sisälläsi. Myös siellä tapahtuu kaiken aikaa ja monenlaista. Kuinka tietoinen olet tästä maailmasta? Kuinka paljon tiedät tämän maailman tapahtumista ja lainalaisuuksista miksi siellä mitäkin tapahtuu?

Kumpi maailma sinulle on todellisempi? Kummasta maailmasta olet tietoisempi? Kumman maailman tapahtumat ovat sinulle tärkeimpiä onnellisuutesi kannalta? Voitko olla kanssani samaa mieltä siitä, että se mitä koet ulkomaailmassasi on vain sisäisen maailmasi heijastusta - eikä toisinpäin. Jos sisäinen maailmasi on järjestyksessä myös ulkoinen  maailmasi on kohdallaan, riippumatta siitä mitä ulkomaailmassa tapahtuu kaiken aikaa.

Mikä sinulle on totta elämässäsi? Mitkä asiat sinulle ovat totta? Ovatko uskomuksesikin sinulle totta. Huomaa, että uskomus on asia jota sinä pidät totena. Se ei välttämättä ole ollenkaan totta, saati totuus. Ala löytää elämässäsi se ja sitä mikä on totta ja pysyy totena. Se on jotakin joka on "kovaa kuin kallio ja pysyy paikoillaan vaikka maat järkkyisivät ja talot horjuisivat."

8 kommenttia . Avainsanat: totta, totuus, uskomus, tosiasia